Ikkunanäyttely 2

ArcticQueen® Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä jatkuu 30.9.2017 saakka.

Miten ArcticQueen® syntyi?

Olemme pariskunta, joka asettui maailmalla kiertämisen jälkeen yhdessä pohjoiseen. Tuli perhe, kolme ihanaa lasta, ja yrittäjäelämä.

Maailma on edelleen avoinna, mutta rakastamme pohjoista. Huikeaa yötöntä yötä, jolloin ei malta mennä nukkumaan, kaamoksen sinistä päivänhetkeä, jolloin maailma on kuin satua. Äärimmäisyyksiä, vuodenaikojen voimakkaita vaihteluita, värejä ja sävyjä. Villiä Jäämerta, paljaita rantoja, karuja kallioita, tuntureita, ääretöntä taivasta ja erityisesti vapautta.

ArcticQueen® sai alkunsa kylminä tuulisina talvipäivinä vedon käydessä Saariselän liikkeessämme jalkoihin. Pirjo teki villakankaasta pitkät värikkäät säärystimet. Asiakkaamme huomasivat ne ja alkoivat kysellä, missä näitä myydään. Siitä se alkoi ja pian laajeni: rannekkeisiin, kaulureihin ja ponchoihin, jotka oli helppo heittää päälle lisälämmöksi.

Henkinen ArcticQueen® on kunnianosoitus kaikille pohjoisen naisille. Kovissa olosuhteissa he ovat puurtaneet eteenpäin, tuulessa ja tuiverruksessa uskoneet tulevaan. Kuten äitiemme sukupolven naiset, jotka pesivät vaippapyykit talvella avannossa. Tai entisaikojen yritteliäät, erikoiset naiset, jotka kulkivat omia polkujaan ja jotka tuomittiin noitina. Heitä ehkä nykypäivänä kutsuttaisiin yrittäjänaisiksi ;-)

Kaikki nämä ihmeelliset ja voimalliset naiset, he ovat oman elämänsä kuningattaria, oikeita ArcticQueeneja.

Taito Shop Helskyn myyntinäyttelyyn on tullut pieni maistiainen ArcticQueen®- mallistosta ja Lapin väreistä. Tuotteet ovat yhdenkoon ja antavat villan lämpöä viileneviin iltoihin. Asuja ja asusteita, jotka ovat armollisia ja näyttäviä.

ArcticQueen®-asuissa voi olla oma itsensä, näköisensä ja kokoisensa.
Villi ja vapaa aikuinen nainen.

ArcticQueen® delights and inspires.
Beautiful, powerful and profound, just as nature in the north is. Full of freedom. ArcticQueen® is a tribute to northern women.

In the past they had to survive rugged conditions, raised children, washed diapers in cold water and believed in the future. Some of them were such free spirits that they were burned as witches. To this day the northern woman walks her own path in the fells as well as in her professions. Maybe the witches of yore are the business women of today. :-)

ArcticQueen® uses therapeutic wool; clothing and accessories that are gentle and attractive. When you wear ArcticQueen® clothing you can be yourself: an adult woman. Wild and Free.

www.designcentershop.com


Siirry sivun alkuun

PaaPii

PaaPiin suosittujen kuosillisten trikookankaiden PopUp-myynti Taito Shop Helskyssä 6.-21.10.2017. Tervetuloa tekemään löytöjä!

MESSUT

Tavataan Wanhan Sataman kädentaitomessuilla 23.-24.9.2017.
Taitopajassa voit valmistaa nahkarannekkeen ja Taito Shopin puolelta voit ostaa materiaaleja, tuotepaketteja ja valmiita kotimaisia käsityötuotteita! Taito Etelä-Suomi ry:n osasto B7.

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, syksy 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan kursseille!

IKKUNANÄYTTELY 1

Hopeasta mustikoita, jäkälää ja pajupalloja! Heta Salmen upeat hopeakorut ikkunanäyttelyssä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 2

ArticQueen Taito Shopin ikkunanäyttelyssä vielä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 3

Syksy hiipii pikkuhiljaa ja päähineet sen myötä. Tervetuloa tekemään löytöjä - Taito Shopissa nyt ensimmäistä kertaa myynnissä Tellan Suomessa valmistetut laadukkaat päähineet. Tervetuloa!

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!
Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.