Ikkunanäyttely 1

Koruntekijä Heta Salmen tuotteiden ikkunanäyttely Taito Shop Helskyssä 1.-30.9.2017

Hopeasta mustikoita, jäkälää ja pajupalloja!

Metsä ja luonto puhuttelevat minua aivan erityisellä tavalla. Se on kaunis katsella, siellä on helppo hengittää ja sen tarkoituksenmukaisuus hämmästyttää. Mieti mustikkaa, tuota veikeää ja vaatimatonta superherkkua. Siellä se itsekseen mättäältä toiselle levittää varpujaan, puhkeaa kukkaan ja väkertää oksilleen herkkujen herkun, himmeäpintaisen marjan!

Entä tiesitkö, että jäkälä on ainut kasvi, joka voi kasvaa ilman maaperää, täysin omavaraisena, vain millimetrin kymmenessä vuodessa.

Sitten on ojanpenkkojen paju, sitkeä, taipuisa ja joustava kuin pyöreä pallo. Keväällä sen varret alkavat punertaa ensimmäisistä auringonsäteistä, pian sen kylkiin pullahtavat pörröiset hopeanharmaat kissanpojat ja kun kesä koittaa, voit veistellä siitä pajupillin!

Kaikki koruni ovat hopeaa ja ne ovat käsintehtyjä. Työskentelen yli sata vuotta vanhassa Aurumin kultasepän pajassa Porvoon vanhassa kaupungissa. Käytän samoja työkaluja joita kultasepät käyttivät vuosikymmeniä ennen minua.

Tervetuloa!

Koruntekijä
Heta Salmi

 
Siirry sivun alkuun

PaaPii

PaaPiin suosittujen kuosillisten trikookankaiden PopUp-myynti Taito Shop Helskyssä 6.-21.10.2017. Tervetuloa tekemään löytöjä!

MESSUT

Tavataan Wanhan Sataman kädentaitomessuilla 23.-24.9.2017.
Taitopajassa voit valmistaa nahkarannekkeen ja Taito Shopin puolelta voit ostaa materiaaleja, tuotepaketteja ja valmiita kotimaisia käsityötuotteita! Taito Etelä-Suomi ry:n osasto B7.

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, syksy 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan kursseille!

IKKUNANÄYTTELY 1

Hopeasta mustikoita, jäkälää ja pajupalloja! Heta Salmen upeat hopeakorut ikkunanäyttelyssä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 2

ArticQueen Taito Shopin ikkunanäyttelyssä vielä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 3

Syksy hiipii pikkuhiljaa ja päähineet sen myötä. Tervetuloa tekemään löytöjä - Taito Shopissa nyt ensimmäistä kertaa myynnissä Tellan Suomessa valmistetut laadukkaat päähineet. Tervetuloa!

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!
Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.