Ikkunanäyttely 2

Koivutex 17 - mattonäyttely 3.10.-3.11. 2017 Taito Shop Helskyssä.

Koivutex on Lapualla toimiva mattoalan valmistajayritys. Värillisistä kierrätyspuuvillalangoista ja ydinpaperista 15 % valmistetaan kudelanka, joka kudotaan puuvilla-/polyesterloimeen. Koko mallisto on Rainer Koivulan ja Koivutex-ryhmän suunnittelua sekä muotoilua, täysin kotimainen valmistus alusta viimeistelyyn.

Kokovalikoima on kattava, tilausmittoja voimme valmistajana myös toteuttaa. Värivalikoima on laaja kuten verkkokauppa www.koivutex.fi sivuilta on katsottavissa. Matot ovat 30-asteessa vesipestäviä ja niitä voi käyttää molemmin puolin, myös allergiaystävällinen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä turvallinen, laadukas ja toimivamatto nyt jo yli 40 vuoden kudonta-kokemusta ja uusia innovaatioita hyödyntäen. Jokaiseen tuotteeseen on ompelemalla kiinnitetty "koivutex" logo. Myynti ainoastaan kuluttajille suoraan edullisesti verkkokaupassa www.koivutex.fi. Myymälässä Lapualla ja esittelymyynti tapahtumissa, jotka ilmoitetaan nettisivuilla. esim. (Hakaniemi markkina).

www.koivutex.fi

Siirry sivun alkuun

JOULUN AVAUS

Tervetuloa jouluglögille CraftCorneriin sunnuntaina 27.11. klo 12-17!
Klo 15-17 voit tavata jalokiviasiantuntija - gemmologi Riitta Malmivaaran. Hän käyttää kultausta, punsselointia ja helmiä sekä jalokiviä korurasioidensa koristeluun. Rasiat on valmistettu puusta ja verhoiltu sisältä.

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, syksy 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan kursseille!

YRITYSLAHJAT

Etsitkö Helsinki-aiheisia yrityslahjoja! Vastaus saattaa löytyä oheisesta linkistä.

Taito Shop -ketjun VERKKOKAUPPA

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!