Ikkunanäyttelyt

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyissä ovat esillä 1.-30.6.2017

  • Taidekäsitöitä Sirpa Salmu
  • Miiko Design Oy
  • Verso Design Oy

Art and handicraft with love

TAIDEKÄSITÖITÄ
lämpimin ajatuksin
sirpa salmu

Valmistan yksilöllisiä taidekäsitöitä työpajallani Kaustisella. Huovutan lampaanvillasta kortteja ja sisustustauluja. Kortit voi kehystää tauluiksi. Kuvissani aiheina ovat luonto, hevoset ja tonttuhahmot. Huovutettu taulu luo lämpöä ja kodikkuutta tilaan.

Rakasta värejä ja sommittelua. Hyvän mielen kierrätysmateriaalitauluissa vanhat laudat, hevosenkengät, pitsit ja ylimääräinen tekstiilimateriaali yritysten saavat uuden elämän. Viimeistelyyn käytän yritysten ylijäämämaaleja. Jokainen lahjataulu on erilainen. Teen myös tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan.

Tämä työ on iloni ja elämäntapani. Jokainen tuote on syntynyt lämpimin ajatuksin.

www.sirpasalmu.fi
Siltatie1 Kaustinen, puh 050 3588967, paja.s@sirpasalmu.fi

VERSO DESIGN OY

Verso Design suunnittelee, tuottaa ja markkinoi arkea ilostuttavia, selkeitä ja käytännöllisiä sisustustuotteita. Käytämme tuotteissamme laadukkaita luonnonmateriaaleja. Jatkuvasti kehittyvään mallistoon kuuluu mm. huopaisia mattoja ja kattaustuotteita, pehmeitä torkkupeittoja, koivuisia LASTU-pärekoreja sekä pellavatekstiilejä keittiöön. Tuotteet valmistetaan lähellä -Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Verso Design on voimakkaasti kasvava perheyritys, jonka tuotteita on saatavilla jo yli 20 maassa.


MIIKO DESIGN OY

Miikon sisustus- ja nahkatuotteet ovat valloittaneet monien sydämet ja löytäneet tiensä kauniisiin suomalaisiin koteihin. Tuotteitamme viedään paljon myös tuliaisina maailmalle.

Suunnittelijamme Sannan sydäntä lähellä ovat kaunis suomalainen luonto sekä metsän eläimet. Luottomateriaalimme ovat nahka, villa ja koivuvaneri. Kauniin muotoilun lisäksi suunnittelussa on tuotteiden käytännöllisyyteen ja kestävyyteen. Laadukkaat tuotteemme valmistuvat yhteistyössä suomalaisten ammattilaisten kanssa. Tuotteemme ovat klassikoita, jotka hankittuasi haluat pitää luonasi aina.
Siirry sivun alkuun

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!
Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

IKKUNANÄYTTELYT

Kesäkuussa ovat ikkunanäyttelyssä:
- Miiko Design
- Verso Design ja
- Käsityö Sirpa Salmu.
Tervetuloa ostoksille!

CraftCornerin verkkokauppa

Verkkokauppa on avattu, tervetuloa tutustumaan!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.