Ikkunanäyttely I

Sata naista — tuhat mekkoa teemanäyttely HELSINGISSÄ, Taito Shop Helskyn näyteikkunassa 30.4.-28.5.2017.

Anja Wähling on tavattavissa Taito Shopissa
pe 19.5. klo 12-17
ke 31.5. klo 12-17

Anja Wählingin kokoama, Sata naista — tuhat mekkoa näyttely esittelee pääpiirteittäin naisten pukeutumista itsenäisyytemme ajalta pienimuotoisina mekkokortteina ja Anjan piirtäminä pukuluonnoksina. Helskyn näyteikkunaan tulee kaksi, Anne Hirvikorven uudistamaa vanhaa mekkoa, Anjan tekemiä mekkokortteja sekä pukuluonnoksia. Anja on valmistanut näyttelymyyntiin tuhat numeroitua ja signeerattua mekkokorttia kymmenenä eri aiheisena teemana. Suomi 100 vuotta juhlapuvut, hääpuvut, glamourasut, 50—luvun kellohelmat, esiliinat, mustaa ja valkoista jne. ovat korteissa erillisinä sarjoina. Sata naista — tuhat mekkoa teemanäyttely on Helsingin lisäksi myös Somerolla ja Pälkäneellä ja numeroidut kortit jakautuvat näyttelypaikkojen kesken. Erikoiskorttien lisäksi Helskyssä on myynnissä Anjan muita käsintehtyjä erikoiskortteja.
 
Ajatus mekkokorteista sai alkunsa vuonna 2012. Balettiesityksen jälkeen hennot ballerinamekot ilmestyivät Anjan uniin. Päästääkseen unesta, hän piirsi mekot paperille ja teki yhden asun korttikokoon. Pian alkoi valmistua erilaisista kankaista enemmänkin mekkokortteja ja hiljakseen syntyi idea esitellä naisten pukeutumista korteissa laajemminkin. Näin sai alkunsa Sata naista — tuhat mekkoa teemanäyttely.
 
Taito Shop Helsky, Eteläesplanadi 4, Helsinki.
Puh.050 3508470

Anja Wähling, Raatihuoneenk 29 B 1, Hämeenlinna.
Puh. 040 5791845
www.anjawahling.net

Siirry sivun alkuun

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!

Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Ikkunanäyttely I

Sata naista — tuhat mekkoa teemanäyttely Taito Shop Helskyn näyteikkunassa 30.4.-28.5.2017.

Korttien tekijä Anja Wähling paikalla: pe 19.5 klo 12 - 17 ja ke 31.5 klo 12 - 17. Tervetuloa!

Ikkunanäyttely II

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä 1.-31.5. Risako ja Personal Design Hat. Tekijät voit tavata myymälässä 2.5. klo 10-17.

Taito Shopista

Ebba Masalinin maalaamat kasvit löytyvät nyt tauluista, julisteista, korteista, pyyhkeistä, kaitaliinoista jne. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.