Verkkokauppa


Astu suomalaisen käsityön kauppaan:

www.taitoshop.fi

Nyt voit hankkia laatulahjat myös netissä. Taitoshop.fi -verkkokauppa on Suomen laajin verkkokauppa, joka edustaa käsi- ja pienteollista valmistusta, käsityöläisten valmistamia laatulahjoja, materiaaleja ja itsetekemisen paketteja käsityön tekijöille. Verkkokaupassa on tällä hetkellä saatavissa noin 450 artikkelia ja koko ajan tulee lisää. Voit selailla alueellisia tuotteita sekä erilaisia tuoteryhmiä, kuten kotiin ja pukeutumiseen liittyviä tuotteita, sesonkituotteita ja erilaisia tarvikepaketteja. Monet tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös yrityslahjoiksi. Taito Shop on suurin suomalaisen käsityön myymäläketju. Myymälät palvelevat 20 paikkakunnalla.

Verkkokaupan on perustanut Taito Myymälät Oy yhdessä Taito Shop -myymälöiden kanssa.

Mottomme on: "Taito Shop. Kun tekijällä on merkitystä".

Olemme merkittävä yhteistyökumppani käsityöläisille ja pienyrittäjille. Tuottomme menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden ja -kulttuurin edistämiseen. Tuotteiden suunnittelusta vastaavat kotimaiset muotoilijat ja käsityöläiset. Valmistus tapahtuu käsityövaltaisissa yrityksissä eri puolella Suomea.

Lisätietoja ja verkkokauppa:

Siirry sivun alkuun

PaaPii

PaaPiin suosittujen kuosillisten trikookankaiden PopUp-myynti Taito Shop Helskyssä 6.-21.10.2017. Tervetuloa tekemään löytöjä!

MESSUT

Tavataan Wanhan Sataman kädentaitomessuilla 23.-24.9.2017.
Taitopajassa voit valmistaa nahkarannekkeen ja Taito Shopin puolelta voit ostaa materiaaleja, tuotepaketteja ja valmiita kotimaisia käsityötuotteita! Taito Etelä-Suomi ry:n osasto B7.

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, syksy 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan kursseille!

IKKUNANÄYTTELY 1

Hopeasta mustikoita, jäkälää ja pajupalloja! Heta Salmen upeat hopeakorut ikkunanäyttelyssä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 2

ArticQueen Taito Shopin ikkunanäyttelyssä vielä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 3

Syksy hiipii pikkuhiljaa ja päähineet sen myötä. Tervetuloa tekemään löytöjä - Taito Shopissa nyt ensimmäistä kertaa myynnissä Tellan Suomessa valmistetut laadukkaat päähineet. Tervetuloa!

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!
Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.