CraftCorner

CraftCorner palasi juurilleen!

Uudistettu CraftCorner avasi ovensa naistenpäivänä 8.3.2015. Taito Helsky on saanut yhteistyökumppaneikseen Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n, joka luotsaa käsityökulttuuria näkyväksi tuovaaTaitomaailmaa sekä taidekäsityöläisten Muotoiluosuuskunta Unionin26:n myymälä.

TAITO SHOP HELSKY

Taito Shop Helsky on Taito Etelä-Suomi ry:n ylläpitämä korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä. Esillä on upea valikoima suomalaisen käsiteollisuuden helmiä ja alueellista taitoa, unohtamatta suomalaiseen kulttuuriin liittyviä perinteisiä tuotteita, jotka ovat syntyneet ympäröivästä luonnosta taitavien käsien ja oivallusten kautta. Myymälässä on laaja valikoima kodin tekstiilejä. Sisustukseen löydät muhkeita huopia, kattaukseen tekstiilit pellavasta tai puuvillasta. Perinnekäsitöiden lisäksi valikoimaan kuuluu moderneja puuesineitä, keramiikka ja erilaisia koruja.

TAITOKOULUTUS

CraftCorner palvelee asiakkaitaan myös Taito Helskyn järjestämillä koulutustarjonnalla. Koulutukseen voivat osallistua niin lapset, nuoret, vanhemmat ja isovanhemmat. Lasten ja nuorten Taito-käsityökoulu on käsityön taiteen perusopetusta, jossa on mahdollisuus oppia monia eri käsityötekniikoita ja tutustua mitä erilaisimpiin materiaaleihin. Aikuisille on tarjolla 4-vuotisen käsityökoulun lisäksi myös lyhytkursseja ajankohtaisista aiheista sekä käsityöklubitoimintaa, jossa kokoonnutaan yhteen kerran kuukaudessa oppimaan lukuvuosisuunnitelman mukaisesti. CraftCorneriin myös kehitämme uusia koulutusmahdollisuuksia, joten kannattaa olla kuulolla ja tulla rohkeasti mukaan. Meillä kynnys ei ole korkea!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Tutustu myös CraftCornerin kotisivuihin alla olevasta linkistä!

Siirry sivun alkuun

JOULUN AVAUS

Tervetuloa jouluglögille CraftCorneriin sunnuntaina 27.11. klo 12-17!
Klo 15-17 voit tavata jalokiviasiantuntija - gemmologi Riitta Malmivaaran. Hän käyttää kultausta, punsselointia ja helmiä sekä jalokiviä korurasioidensa koristeluun. Rasiat on valmistettu puusta ja verhoiltu sisältä.

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, syksy 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan kursseille!

YRITYSLAHJAT

Etsitkö Helsinki-aiheisia yrityslahjoja! Vastaus saattaa löytyä oheisesta linkistä.

Taito Shop -ketjun VERKKOKAUPPA

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!